Fotoboek & Media

Gerard Ekdom
Gerard Ekdom
Wat leuk! kom je op een feestje zomaar radio DJ Gerard Ekdom tegen. Gerard vond het smullen bij de frietwagen.
24 Kitchen
Televisie opnames voor het programma Feestfood op zender 24 kitchen. De uitzending was op 16 April 2016.
Hennie Huisman
Het is natuurlijk superleuk als je een bekende Nederlander op een feest tegen komt, en het is een mooi compliment als hij zeer tevreden is over onze vegetarische producten.
Dries Roelvink
Wat een verassing Dries Roelvink aan onze frietkar op een gezellig feest. Dries heeft na zijn optreden genoten van onze friet.
Glutenvrij
Genieten van lekker eten moet mogelijk zijn voor iedereen vinden wij! Daarom hebben wij ook glutenvrije producten. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook glutenvrije producten wilt serveren.
Halal
Natuurlijk kunnen ook halal producten serveren, die wij afzonderlijk voor Uw gasten zullen bakken. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook Halal producten wilt serveren.
Vegetarisch
Vegetarisch
Wij kunnen ook aanvullende vegetarische snacks aan het menu toevoegen zie menukeuze, deze menukeuzes zijn voor het gehele gezelschap.
Reiskosten
Reiskosten
In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de reiskosten te vragen. (dit doen wij in overleg en is afhankelijk van het aantal personen en de menukeuze en afstand)
Stopcontact
Stopcontact
Onze frietwagen werkt op gas. Een 220V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting. Wij vragen U dan ook een stopcontact aansluiting ter beschikking te stellen, wij hebben +- 25 meter verlengkabel bij ons. Indien noodzakelijk kunnen wij tegen een kleine vergoeding een aggregaat meebrengen.