De frietwagen bij Hart van Nederland op SBS 6

de frietwagen op TV bij Coeliakie kids kamp klik om de uitzending te starten

Hoe leuk is dat als je met de frietwagen gevraagd bent om friet te bakken op een Coeliakie kids kamp.

Het bakken van glutenvrije snacks is voor ons geen enkel probleem, de frieten zijn altijd glutenvrij!

Stichting Coeliakie Kids Kamp organiseerd één keer per jaar een glutenvrij kinderkamp voor basisschool kinderen met Coeliakie in de basisschoolgroepen 3 tot en met 8.
Iets waar ze heel trots op kunnen zijn en jullie meer over kunnen zien op de website of dit filmpje :-)

 

Meer over glutenvrij bij de frietwagen KLIK HIER

 

Frietkar huren - frietkraam - frietkar - snackmobiel - feesten - partijen - evenementen

Glutenvrij
Genieten van lekker eten moet mogelijk zijn voor iedereen vinden wij! Daarom hebben wij ook glutenvrije producten. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook glutenvrije producten wilt serveren.
Halal
Natuurlijk kunnen ook halal producten serveren, die wij afzonderlijk voor Uw gasten zullen bakken. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook Halal producten wilt serveren.
Vegetarisch
Vegetarisch
Wij kunnen ook aanvullende vegetarische snacks aan het menu toevoegen zie menukeuze, deze menukeuzes zijn voor het gehele gezelschap.
Reiskosten
Reiskosten
In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de reiskosten te vragen. (dit doen wij in overleg en is afhankelijk van het aantal personen en de menukeuze en afstand)
Stopcontact
Stopcontact
Onze frietwagen werkt op gas. Een 220V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting. Wij vragen U dan ook een stopcontact aansluiting ter beschikking te stellen, wij hebben +- 25 meter verlengkabel bij ons. Indien noodzakelijk kunnen wij tegen een kleine vergoeding een aggregaat meebrengen.