Friet en snack menu voor grote groepen

Wilt U alleen een puntzak friet serveren? of een Friet & snack

 Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! en scherpe prijzen!

Door onze hoge bakcapaciteit kunnen wij grote groepen snel voorzien van een friet en snack.

Zoekt u een betaalbare frietwagen catering voor op school, schoolkamp, vereniging, studenten introductie, feestdag. sportdag of heeft U een ander goed idee?

Voor grote groepen hebben wij het friet en snack menu.

Wij denken graag met U mee!

/Halal
Halal
Natuurlijk kunnen ook Halal producten serveren, die wij afzonderlijk voor Uw gasten zullen bakken. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook Halal producten wilt serveren.
/Glutenvrij
Glutenvrij
Genieten van lekker eten moet mogelijk zijn voor iedereen vinden wij! Daarom hebben wij ook glutenvrije producten. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook glutenvrije producten wilt serveren.
/vegetarisch
vegetarisch
Wij kunnen ook aanvullende vegetarische snacks aan het menu toevoegen bijvoorbeeld met ons Luxe onbeperkt menu + Vegetarische snacks deze menukeuze is voor het gehele gezelschap.
/Electra
Electra
Onze frietwagen werkt op gas. Een 220V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting. Wij vragen U dan ook een stopcontact aansluiting ter beschikking te stellen, wij hebben +- 25 meter verlengkabel bij ons. Indien noodzakelijk kunnen wij tegen een kleine vergoeding een aggregaat meebrengen.
/Reiskosten
Reiskosten
In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de reiskosten te vragen. (dit doen wij in overleg en is afhankelijk van het aantal personen en de menukeuze en afstand)