Frietwagen huren in Amsterdam - Snackwagen huren in Aalsmeer - frietkar huren Schiphol

De Frietwagen in Amsterdam - Diemen - Aalsmeer - Amstelveen voor de lekkerste frieten en Snacks vers voor U op locatie gebakken.

Met onze frietwagen - frietkar - foodtruck komen wij natuurlijk ook in Amsterdam en omstreken voor feesten aan huis of bij Uw bedrijf voor grote maar natuurlijk ook kleine partijen en evenementen.

Onze frietkar huren in Amsterdam en omstreken is  populair in de hele regio Amsterdam en ver daarbuiten.
Wij komen ruim op tijd om alles op locatie klaar te zetten om van je verjaardag, personeelsfeest, bruiloft, jubileum, festival, evenement, schoolkamp, communie of elke andere gelegenheid een feest te maken!
Wij serveren heerlijke verse frieten en kwaliteit snacks en of broodjes in een all in catering concept, wat wij natuurlijk ook op maat voor U kunnen samenstellen.
Door ons More than potatoes concept kunt U het zo gek nog niet bedenken! of het om American Burgers van de plaat, sate, Broodjes kebab of beenham gaat er zijn altijd mogelijkheden!
Het zal zeker in de smaak vallen bij Uw gasten.
De verse frieten van De Frietwagen worden natuurlijk gepresenteerd in een authentieke puntzak of bakje. Wij doen er alles aan om het Uw en gasten naar de zin te maken en zorgen voor een complete maaltijd of snackmoment.

Amsterdam - Amstelveen - Aalsmeer - Diemen - Duivendrecht - Schiphol - Hoofdorp - Zaandam - foodtruck - catering

De Frietwagen More than potatoes aan huis of bedrijf in heel Nederland en Belgiƫ

Voor meer informatie of een reservering kunt U vrijblijvend CONTACTmet ons opnemen.