mobiele frietkraam huren

Het huren van een mobiele frietkraam  is een origineel idee voor uw evenement of een feestje aan huis.

Het bestellen van een frietwagen is namelijk een ideale manier om uw gasten onbeperkt te laten smullen en zelf ook nog te kunnen genieten. 

De mobiele frietkraam is te huur in heel Nederland en Belgie en staat garant voor gezelligheid op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijfsfeest.

Wij werken met een vaste prijsafspraak er komen achteraf geen verassingen bij.

Heeft u interesse in onze mobiele frietkraam ? dan is een frietkraam huren een goed en betaalbaar idee bij defrietwagen.nl 

Er zijn  meerdere menukeuzes kijk eens op onze website voor het aanbod.

Bij onze kwailteit snacks serveren we natuurlijk ook heerlijke sauzen.

Wilt u het eens anders doen? en uw gasten laten genieten van smakelijke en verse frieten  en natuurlijk ook snacks? Dan is een frietkar huren bij de frietwagen niet alleen in Brabant, maar ook in de rest van Nederland een uitstekend idee. 

 

Informeer vrijblijvend naar de diversen mogelijkheden.

 

 

Menu Keuzes

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Standaard menu 6.50€ PP

Lees verder

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Luxe menu 8€ PP

Lees verder

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Luxe menu + extra vegetarische snacks 9,00€ PP

Lees verder

---------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Schepijs V.A  1,50€ PP

Lees verder

Glutenvrij
Genieten van lekker eten moet mogelijk zijn voor iedereen vinden wij! Daarom hebben wij ook glutenvrije producten. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook glutenvrije producten wilt serveren.
Halal
Natuurlijk kunnen ook halal producten serveren, die wij afzonderlijk voor Uw gasten zullen bakken. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook Halal producten wilt serveren.
Vegetarisch
Vegetarisch
Wij kunnen ook aanvullende vegetarische snacks aan het menu toevoegen zie menukeuze, deze menukeuzes zijn voor het gehele gezelschap.
Reiskosten
Reiskosten
In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de reiskosten te vragen. (dit doen wij in overleg en is afhankelijk van het aantal personen en de menukeuze en afstand)
Stopcontact
Stopcontact
Onze frietwagen werkt op gas. Een 220V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting. Wij vragen U dan ook een stopcontact aansluiting ter beschikking te stellen, wij hebben +- 25 meter verlengkabel bij ons. Indien noodzakelijk kunnen wij tegen een kleine vergoeding een aggregaat meebrengen.