De Shoarma schotel staat garant voor een geslaagde lunch of diner

Catering - Bruiloft - Shoarma schotel - gegrilde shoarma van de plaat - late night snack - Shoarma schotel - volledig verzorgd diner - foodtruck - aan huis - op locatie - vers op locatie bereid.

 

Geniet van een lekkere lunch of diner met de complete Shoarma schotel met friet en salade.

 

Complete schotel 13.50 PP (v.a 25 personen)

Pita met Shoarma

Huisgemaakte knoflooksaus

Frisse salade

Deze schotel serveren wij met lekkere frietjes.

Natuurlijk kunnen wij  voor kinderen van 5 tot 10 een kleinere schotel serveren 7.50 PP

/Halal
Halal
Natuurlijk kunnen ook Halal producten serveren, die wij afzonderlijk voor Uw gasten zullen bakken. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook Halal producten wilt serveren.
/Glutenvrij
Glutenvrij
Genieten van lekker eten moet mogelijk zijn voor iedereen vinden wij! Daarom hebben wij ook glutenvrije producten. U dient wel aan te geven bij reservering dat U ook glutenvrije producten wilt serveren.
/vegetarisch
vegetarisch
Wij kunnen ook aanvullende vegetarische snacks aan het menu toevoegen bijvoorbeeld met ons Luxe onbeperkt menu + Vegetarische snacks deze menukeuze is voor het gehele gezelschap.
/Electra
Electra
Onze frietwagen werkt op gas. Een 220V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting. Wij vragen U dan ook een stopcontact aansluiting ter beschikking te stellen, wij hebben +- 25 meter verlengkabel bij ons. Indien noodzakelijk kunnen wij tegen een kleine vergoeding een aggregaat meebrengen.
/Reiskosten
Reiskosten
In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt een kleine bijdrage in de reiskosten te vragen. (dit doen wij in overleg en is afhankelijk van het aantal personen en de menukeuze en afstand)

Wat wij nog meer doen.

Beachbites is een foodtruck met de ambiance van een echte beachclub.

Bij U op locatie in heel Nederland en België komen wij Uw catering met veel plezier en passie verzorgen.

De menukeuze is uitgebreid en heeft veel mogelijkheden van Beach burgers- Wraps - Pizza - royaal belegde broodjes tot complete buffetten in een all in catering concept.